Hōʻike ʻo SolarBright Floodlight: E hana maoli anei nā kukui uila?

Loaʻa i nā kukui ʻoihana koʻikoʻi nā pōmaikaʻi a me nā pilikia. Inā ua kūʻai ʻoe i nā kukui wai no kāu mauu, puka, māla, a ʻoi aku paha, ua ʻike mua ʻoe i kā mākou e kamaʻilio nei ma aneʻi. a me ka wā. Eia kekahi, he pupule ke kumukūʻai no ke kūʻai ʻana i ia mau kukui i kekahi manawa.

kukui lawn solar
ʻO ka mea pōmaikaʻi, ʻo ka SolarBright FloodLight he kukui lā me kahi pākaukau paʻa hiki ke holo i ka pō a pau. Hiki i kēia mau kukui ke hoʻoponopono i kā mākou mau nīnau āpau e pili ana i ke ʻano o ke aniau, ka mana, a me ke kumu kūʻai no kēia mau kukui. Pono kēlā me kēia hale a ʻaʻole hiki ke hilinaʻi mau i ka uila. nā uku māmā i ka lā a pau, a no ka mea, hoʻohana ʻia ka mana o ka lā, hana ia i ka wā e hoʻā ai ʻoe.
ʻO nā kukui uila SolarBright he ala kūpono e hoʻomālamalama i ka pō. He kūpono ke kūʻai ʻana a ua mākaukau e hoʻohana pololei i waho o ka pahu no ka mea he uea ʻole a hiki ke hoʻopaʻa ʻia i ka lā. ʻAʻole maʻalahi ka hoʻohana ʻana i ka uila, a ʻo kēiakukui lākōkua i ka hoʻoponopono ʻana i kēlā pilikia. Eia kekahi, nui ka pākaukau a hiki ke hoʻohana ʻia no nā hopena ʻālohilohi ke hoʻopaʻa ʻia.
Hāʻawi ka ʻaoʻao kūhelu i nā loiloi pololei mai nā mea kūʻai aku, ʻo ia mau mea a pau.He huahana pono loa ia, a hiki i nā holoholona liʻiliʻi ke hoʻomaopopo iā ia.

kukui lawn solar
Paʻa i ka wā, lōʻihi, kūpono, a me ka waiwaikukui lāHe rare.SolarBright floodlights in industrially manufactured with power saving features that help maintain their use.The kukui's turn on full into a minute, and there's a motion sensor e ike i kekahi a puni.The lamp has a five-year lifespan and 18650 battery;hiki ke hoohana ia me ka pau ole.
ʻEkolu mau ʻano i loaʻa, ʻo Mode 1 On, Mode 2 Dim, a me Mode 3 Safe. Me ke ʻano 1, ʻoi aku ka mālamalama o ke kukui a paʻa i ka pō. ʻO kēia hihia, huli ke kukui i 100% ʻoi aku ka mālamalama a hoʻomaopopo iā ʻoe. ʻO ka hope, hoʻopau ʻo Mode 3 i nā kukui a pau a ʻike ʻia ka neʻe ma kahi kokoke. Hiki iā ʻoe ke kau iā ia ma kahi kokoke i ka puka makani a i ʻole ka puka inā makemake ʻoe.
Hiki iā ʻoe ke kūʻai a loaʻa i ka huahana i ka manawa, a e hāʻawi mākou i ka ʻike pili inā loaʻa iā ʻoe kekahi mau nīnau. Hoʻokahi pūʻolo e loaʻa nā kukui ʻelua no ʻoe e hoʻopili ai i kekahi ʻaoʻao kūpono. Hoʻopiʻi kēia mau kukui i ka lā, no laila e mālama pono iā lākou. i hoʻopaʻa ʻia no laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā lākou i ka pō. Eia kekahi, ma waho aʻe o ka uea, kahi hiʻohiʻona koʻikoʻi o kēia huahana ʻo ia ka lōʻihi a me ka weatherproof. Hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka hiamoe me ka hopohopo ʻole i nā pilikia.
ʻOi aku ka lōʻihi o nā lodlights SolarBright ma mua o kāu e ʻike maʻamau ai ma ka mākeke. Hiki ke kūʻai ʻia kahi ola ʻelima mau makahiki me nā hiʻohiʻona hou aʻe a me ka hoʻohana mau ʻana i ke kukui. ʻO kēia huahana waiwai a waiwai hoʻi e manaʻo ʻia he 10,000 mau hola me ka pau ʻole.
Mahalo paha ʻoe i ka ʻike ʻana hiki iā ʻoe ke kiʻi i kēia mau kukui no $38.90 no kēlā me kēia ʻeke inā ʻoe e hoʻohana pono i ka 50% kūʻai koke i kēia manawa. i kēia manawa e loaʻa iā ia ma ka pule aʻe. Eia kekahi, loaʻa iā lākou kahi kulekele hoʻihoʻi nui kahi e hiki ai iā ʻoe ke noi no ka hoʻihoʻi ʻana inā ʻaʻole ʻoe e ʻoluʻolu i kāu huahana.
He paʻa ka huahana a ua hoʻomohala nui ʻia;He mea maikaʻi loa ia e like me ka holomua o ka ʻenehana. Ua hele mai ka pūʻolo me nā kukui ʻelua a me kekahi mau wili e hoʻopili ai i kekahi ʻili. He mea hoʻohui maikaʻi loa ia no nā kumu palekana, a ʻaʻole ʻoe e hopohopo e pili ana i ka hoʻouka ʻana o ka pākaukau i ka lā.
Ma hope o kou kūʻai ʻana a loaʻa iā ia i loko o hoʻokahi pule, hiki iā ʻoe ke waiho i ka lā e uku. Mai hoʻokuʻu iā ʻoe.
Hoʻomaha ka poʻe i loko o ka hale haʻuki o kahi kula haʻahaʻa i loko o kahi puʻuhonua makeshift ma Przemysl, hikina hema Polani, kokoke i ka palena ʻo Ukrainian-Polish, i Malaki…
Ua noho mālie ka nūhou moku'āina o North Korea i ka Pōʻalima ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻāʻo missile i manaʻo ʻia i ka mea a Seoul i ʻōlelo ai he hemahema loa.
Ua hoʻomaka ke Kuhina Nui o Pelekane ʻo Boris Johnson i ka hoʻopiʻi ʻana iā Saudi Arabia a me United Arab Emirates e hoʻonui i ka aila e hoʻopaʻa i ka mākeke.
COPYRIGHT © 1998 – 2022 DIGITAL JOURNAL INC. ʻAʻole kuleana ʻo Digital Journal no ka ʻike o nā pūnaewele waho. E heluhelu hou e pili ana i kā mākou mau loulou waho.


Ka manawa hoʻouna: Mar-18-2022