ʻO ke kukui o waho: Pehea e hoʻonani ai i kou māla i kēia kauwela

E hoʻomālamalama i ka leʻaleʻa o waho a hana i nā hopena hoʻohiwahiwa me nā mea hoʻonoho lā kū hoʻokahi, nā kukui, a me nā kukui uila haʻahaʻa haʻahaʻa e hoʻopili pololei i nā puka uila.
I ka pō, hiki i kāu kīhāpai holoʻokoʻa ke lilo i kahua ʻālohilohi, i uhi ʻia me nā kukui like ʻole e ʻoluʻolu a maikaʻi hoʻi.
Hoʻonohonoho ʻana i nā kukui a i ʻole ke kau ʻanakukui lānā mea paʻa, nānā mākou i nā kumu kumu o ka hoʻonui ʻana i kēia kukui e ulu a ulu.
E hoʻomaka me ka ʻole o nā kukui, koe wale ka wahi ʻeleʻele o ka ʻuhane, ka ʻeleʻele ʻeleʻele, e lawe i waho i ke kukui uila nui loa āu i loaʻa a kau a puni i ka pō.
E kuhikuhi iā ia ma, a puni a ma o nā hiʻohiʻona, nā paia a me nā wahi kanu e ʻauʻau ai iā lākou me ka mālamalama palupalu, pālahalaha a slanted paha.
ʻO ka hale ka hiʻohiʻona nui, e kuhikuhi ana i ka hoʻolālā kīhāpai holoʻokoʻa. E noʻonoʻo e hele maluhia i nā wahi kīhāpai ākea a i ka hale a / a i ʻole nā ​​wahi leʻaleʻa waho me ka palekana. ka hoʻohana ʻana i kēia mau wahi i ka pō.
E hoʻohana i kāu hoʻonohonoho mua o nā kumukūʻaikukui lāe ʻike i nā kumu mana ʻē aʻe o ka lā a i ʻole ka haʻahaʻa haʻahaʻa, nā ipukukui waho, nā pou, nā kaula, nā mea hoʻonani, nā pahu, nā pendants a me nā kukui papa ʻaina hiki ke hana.

nā kukui pā hale i ka lā
E hoʻohana i kahi kaula okukui lāmai ka lāʻau a i ka lāʻau ma luna a ma waena paha o nā pou, a me nā kukui uila waho o waho e kau ana ma kēlā lōʻihi e like me nā hua ʻālohilohi no kahi hoʻohui ʻoluʻolu a me ke kumukūʻai. nā kukui.
Hoʻohui ʻia me nā kukui uila haʻahaʻa (12V) kahi hiki ʻole iā ʻoe ke loaʻakukui lāe hana (a ma na hihia he nui) hiki ia oe ke kau i na uwea a me na transformers kupono ma na wahi a pau e hiki ai ke holo a hoolako i ka mana . Pono oe e hana i kekahi eli liilii e huna i ka uwea, ma ka lihi o ka lau nahele a ma ka moe. – akā, ʻaʻole ia he mea luku.
E mālama i kahi hoʻolālā pepa no kahi e waiho ai i nā uwea i kanu ʻia e pale aku i ka ʻoki ʻoki ʻana i ka ʻōhi a i ʻole nā ​​uea kaʻawale.
Hoʻohui i ka mana o kēlā me kēia ʻāpana, koho i ka transformer kūpono me ka mana kiʻekiʻe ma mua o ka huina, hoʻohui iā lākou me nā mea hoʻohui wai a me nā kaula, a hope e hoʻopili i ke koena o kēia manawa (RCD) i kāu wahi mana.
Inā ʻoi aku ka nui o ka volta (230 volts) a i ʻole ka paʻakikī, pono e mālama ʻia e kahi mea uila RECI. nā manawa akamai, nā mana e pili ana i ka app, a i ʻole kou manamana lima e hoʻopau i ke kukui mana inā ʻaʻole pono ʻoe.
Me nā kukui i loko o kahi moe, pono e haʻahaʻa ka wattage i ʻole e puhi i nā lau a me nā pua o nā mea kanu. hiki ke hoʻoneʻe maʻalahi.
ʻO ke ʻano nui o ke kauwela 2022 i ka hana, ambient a me nā kukui koʻikoʻi ʻo ia nā pendants haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa i loko o ka hale, i hui pū ʻia me nā kukui papaʻaina o waho.
Hiki iā lākou ke kumu nui a i ʻole ka lā, akā pono e hoʻonohonoho ʻia e hui pū me kāu papaʻaina, e mālama haʻahaʻa iā lākou e laha a e hoʻomālamalama mālie i ke kukui ʻoluʻolu i kahi pāʻina ʻaina, ʻoiai ʻaʻole keakea i ka ʻike kanaka makua a me ke kamaʻilio ʻana.
ʻO ka pahu pendant i hana ʻia me nā mea hoʻoheheʻe palupalu me ka polypropylene e hāʻawi i ke ʻano o ka pepa akā ke koli palekana ʻia i loko o kahi wai.
E lawe mai i nā pendants solar i loko o ka māla a e hoʻāʻo e kau iā lākou ma luna o kāu mau kumulāʻau punahele punahele, e kono ana i nā malihini e ʻauwana a ʻākoakoa ma nā wahi like ʻole o ka māla.
E hōʻike i kēia mau mea maʻalahi ma ka ʻaoʻao o kou noho punahele, noho, a chaise longue paha e like me kāu e hana ai i loko o ka hale, me ka hoʻohana ʻana i ke kukui pākaukau.
ʻO nā kukui LED haʻahaʻa haʻahaʻa i hoʻihoʻi ʻia no nā patio, deck a me nā paia he ʻaoʻao maʻalahi loa a hiki ke hoʻohana ʻia i ka makahiki a puni e hōʻoia ʻoe e iho maʻalahi i ka lepo mai nā kiʻekiʻe.
E hōʻoia i ka lawa ʻana o nā kukui no ka hoʻokele ʻana i kēlā ala a i ʻole ka ʻanuʻu 24/7 me ka nānā ʻole i ke aniau.
E hōʻoia i ka ʻaʻa ʻana o nā kukui "indicator" i kau ʻia ma ka honua, ʻaʻole ʻoi aku ka ʻoi a i ʻole ʻoe e nalo ma mua o ka hehi ʻana i nā ʻanuʻu, a e hauʻoli paha i kāu mau malihini.

nā kukui pā hale i ka lā
No ka hoʻonohonoho kukui, hoʻohui i nā kiko nui i hoʻonohonoho ʻia ma nā ʻanuʻu a i ʻole ke kū pololei (ma nā paia), i hoʻopalupalu ʻia e nā lens hau (hoʻemi ʻālohilohi), a me nā kiko kukui LED liʻiliʻi i hoʻonohonoho ʻia i nā ala.
ʻO kahi ʻē aʻe, holoi i nā ʻanuʻu a me nā papa me nā kiko ākea a i ʻole nā ​​​​bollards, ma kahi liʻiliʻi o ka lepo mai nā ʻaoʻao o nā ʻanuʻu a i ʻole e hoʻonohonoho i nā mea kanu.
E ho'āʻo e kau i nā kaola kukui haʻahaʻa haʻahaʻa ma nā noho, nā paia, a me nā mea ʻē aʻe no ka nani o Hollywood.
Hiki i nā kukui hoʻololi kala ke hoʻokani wiwo ʻole a maʻalahi paha i ka lewa, no laila e hui pū i kēia mau keʻokeʻo gula palupalu me kekahi mau mea hoʻokani maikaʻi e puliki ana i nā kumu lāʻau, uhi i nā kumu lāʻau a i ʻole nā ​​pou hoʻopili, nā puka a me nā pergolas.
Ma muli o ka brand, hiki iā ʻoe ke palapala ʻāina i ka hōʻike me ka phasing kala, nā kaula i hoʻohui ʻia a i ʻole, nā hoʻololi kala like ʻole, a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona māmā - kahi wahi Kalikimaka i kēlā me kēia lā.
E koho mai i nā kukui fairy a me nā lei e hoʻololi aunoa i ka waihoʻoluʻu a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona blink, a hiki ke hoʻohana ʻia mai kahi mana mamao maʻalahi a i ʻole kahi app ma kāu kelepona.
Maikaʻi nā kukui waho Philips Hue e hana pū me kāu hub home akamai, loaʻa ma ka laina laina maʻamau (pili i ke kumu mana o kou home) a me ka uila haʻahaʻa (LowVolt), e hoʻopili wale i kekahi puka waho.
Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā kukui kala waho i hoʻohui ʻia i loko o nā hiʻohiʻona wai i hoʻolaʻa ʻia e like me nā punawai ʻohe, a i ʻole e hoʻihoʻi hou iā lākou i loko o nā loko a me nā kikoʻī āu i loaʻa ai (ua ʻike anei ʻoe i ka wailele kamahaʻo ma ka Eurovision Song Contest o kēia makahiki?) – magic.
E like me nā kukui a pau o kāu māla, e hoʻolohe i kou mau hoalauna a e hōʻoia ʻaʻole e kahe ke koko o kāu carnival ʻālohilohi i ke ala ʻino loa.

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-23-2022